Familja Tragaj

Tregime

Ardian-Tragaj-Tregime

Mos më thuaj se je i ditur dhe i frytshëm se ke mësuar të recitosh përmendësh Platonin, Aristotelin apo Shekspirin. Produktiv është ai njeri që me punen e tij i ngjason bletës që nuk shquhet për punetore vetëm se gjezdis lule më lule duke mbledhur nektarin, porse edhe e kthen atë në mjalt.

Ardian Tragaj

;